Metin2 kalkanlar konulu blog yazımıza hoşgeldiniz. Metin2'de kalkanlar oyun içinde büyük bir yer kaplarlar. Kalkanlar karakterlerinizin savunmasını artırarak pve ve pvp savaşlarında size yardımcı olur. Kalkanlar çeşitli seviyelere ve özelliklere sahiptirler ve yükseltilebilirler. İşte kalkan türleri ve özellikleri hakkında bilgiler.




Metin2 kalkanlar 


Savaş Kalkanı (+0'dan +9'a kadar yükseltilebilir.) Bu kalkan defans puanınızı artırır. Her seviye başına defans puanınız artar.


Beşgen Kalkan (+0'dan +9'a kadar yükseltilebilir.)

Bu kalkan defans puanınızı artırır. Her seviye başına savunma kapasitesini artıran başka bir kalkan türüdür.


Siyah Yuvarlak Kalkan Bu kalkan başlangıç seviyelerinde kullanılabilen ve yükseldikçe defans puanınızı artıracak şekilde kullanılan başka bir kalkan türüdür.


Şahin Kalkanı Yüsek seviyeli oyuncular için daha fazla uygun olan bir kalkandır. Defans Puanını artırır ve yükseldikçe çeşitli ekstra özellikler sunabilir.


Kaplan Kalkanı Yüksek seviyeli oyunlar için uygundur. Yüksek seviye savunma imkanı sunar ve zorlu düşmanlara karşı etkilidir.


Bu kalkan kendine has özellikleriyle , yükseltildikçe defans puanınız ve bazı yetenekler kazandırabilir. Yükseltmeler için belirli eşyalar ve oyun içi para birimi olan Yang gereklidir. Kalkan yükseltmek için gerekli malzemeler kalkanın türüne ve seviyesine bağlı olarak değişiklik gösterir. Yükseltmeler için Örümcek Bacakları , Lanet kitabı veya Sargı Bezi gibi öğelere ihtiyaç duyulabilmektedir.


Metin2'deki kalkanlar ayrıca karakterinizin sınıfına ve karşılaşacağınız düşmana göre değişiklik gösterebilir. Bazı kalkanlar çeşitli düşman sınıflarına karşı savunma sağlar. Karşılaştığınız oyuncular veya çeşitli düşman türlerini göz önünde bulundurarak size uygun kalkan seçiminizi yapabilirsiniz.


Metin2 kalkanlar konulu blog yazımız burada sona ermektedir. Gelecek bloglarda görüşmek üzere.


Metin2 ve daha fazlası için : https://plyr.com/blog

Metin2 ile ilgili alışverişleriniz için PLYR.COM yanınızda ! https://plyr.com/game/metin2