PLYR.com'dan herkese selamlar. Bugün "Mobile Legends Karakterler" başlıklı konuya değineceğiz. 


Mobile Legends: Bang Bang Nedir?


Mobile Legends: Bang Bang 2016 yılında piyasaya sürülen Moonton tarafından geliştirilmiş bir MOBA oyundur. Oyunun amacı rakip takımın üssünü yok etmektir. Her takim 5 kişiden oluşur ve oyunun başında 5 kişi oynayacakları karakteri seçer. Her karakter eşyalarını alarak oyuna başlar ve rollerine göre hedeflerine ilerler.


Oyunda harita Üst Koridor, Orman Koridoru, Orta Koridor ve Alt Koridor olmak üzere 4'e bölünmüştür. Her takımda Üst Koridor'da 1, Ormanda 1, Orta Koridor'da 1 ve Alt Koridor'da 2 kişi bulunur. Üst koridora haritanın en uzak konumu olmalarından ve genelde 1v1 savaşlar döndüğünden "Solo" da denmektedir. 


Oyundaki maçlar ortalama 15 dakika sürer ve hızlı tempoludur. Oyuna bir süre önce karakterlerin oyun içi diyaloglarına Türkçe seslendirme desteği gelmiştir ve oyunun her noktası tamamen Türkçe'dir.




Mobile Legends Karakterler: 


Mobile Legends oyununda 120 adet farklı rollerde kullanılabilen karakter bulunmakta. 


Oyunda 6 adet ana rol bulunuyor. Bu roller sırasıyla Nişancı, Tank, Destek, Büyücü, Savaşçı, Suikastçı.

Rollerin her biri oyuncuların ve karakterlerin sorumuluklarını simgeler. Örneğin Tank rolünde oynayan bir oyuncu takım savaşlarında önden giderek karşı takımın hasarını göğüsler ve rakip hasarın tek bir kişiye kanalize olmasını sağlar. Nişancı rolündeki bir oyuncu çok hasar vurabildiği gibi çok kırılgan olduğunun farkında durmalı. Takım savaşlarında geride durup hasarlardan kaçınarak rakibin yetenek vuruşlarından kaçmalı ve hasarını devam ettirerek yüksek hasarlar çıkarmalıdır. Suikastçılar hızlı hareket ederek takım savaşlarını başlatmalı, gerekirse rakip nişancıyı takım savaşının başında aradan çıkarmalıdır. Suikastçıların Burst Damage (Ani Hasar)'ı çoktur.


Her karakterin kendine özgü yetenek seti ve uygun ekipmanları bulunuyor. Doğru karakteri seçmek zaferin yolunda önünüzü açan en büyük etkenlerden biri. Bu sebeple hoşlandığınız karakterleri seçmek için oynanış videolarına veya deneme maçlarına girebilirsiniz. Ancak unutmayın ki bir karakteri oynamaktan zevk almanız karakterin güçlü olduğu anlamına gelmiyor. Dengeleme ekibinin her yamada yayınladığı karakter güçlendirme ve zayıflatmalarını okumak özellikle yüksek liglerde hayati önem taşıyor.




Mobile Legends Karakterler Listesi: 


Mobile Legens Karakterleri birçok oyuncu tarafından merakla aranan bir konu olmuştur. Mobile Legends Karakterleri yukarıda da bahsettiğimiz gibi çok çeşitlidir ve isimlerini hatırlaması yeni oyuncular için zordur.


İşte İsimlerini Hatırlamayan Oyuncular İçin Mobile Legends Karakterleri:


Aamon

Akai

Aldoues

Alice

Alpha

Alucard

Angela

Argus

Arlott

Atlas

Aulus

Aurora

Badang

Balmond

Bane

Barats

Baxia

Beatrix

Belerick

Benedetta

Brody

Bruno

Carmilla

Cecilion

Chang'e

Chou

Claude

Clint

Cyclops

Diggie

Dyrroth

Edith

Esmeralda

Estes

Eudora

Fanny

Faramis

Floryn

Franco

Fredrinn

Freya

Gatotkaca

Gloo

Gord

Granger

Grock

Guinevere

Gusion

Hanabi

Hanzo

Harith

Harley

Hayabusa

Helcurt

Hilda

Hylos

Irithel

Jawhead

Johnson

Joy

Julian

Kadita

Kagura

Kaja

Karina

Karrie

Khaleed

Khufra

Kimmy

Lancelot

Lapu-Lapu

Layla

Leomord

Lesley

Ling

Lolita

Lunox

Luo Yi

Lylia

Martis

Masha

Mathilda

Melissa

Minotaur

Minsitthar

Miya

Moskov

Nana

Natalia

Natan

Novaria

Odette

Paquito

Pharsa

Phoveus

Popol and Kupa

Rafaela

Roger

Ruby

Saber

Selena

Silvanna

Sun

Terizia

Thamuz

Tigreal

Uranus

Vale

Valentina

Valir

Vexana

Wanwan

X.Borg

Xavier

Yi Sun-shin

Yin

Yu Zhong

Yve

Zhask

Zilong


Lol en iyi karakter

Mobile Legends yönünde oyuncuları kırmayan bir yapımdır. Yapısı gereği oldukça fazla karakteri barındıran oyun Mobile Legends takımının yoğun çalışması sayesinde oldukça çeşitli karakterleri barındırıyor. 


Mobile Legends konu başlıklı yazımız sona erdi. Umarız aradığınız her şeyi bulabilmişsinizdir.