Plyr'dan herkese merhaba. Günlük bloglarımızda bugün Metin2 Sunucuya Bağlanırken Hata konusunu ele alacağız.

Metin 2 Nedir:

Metin 2 basitçe anlatmak gerekirse bir MMO RPG oyunudur. MMO RPG'nin açılımı Massive Multiplayer Online Role Playing Game'dir. MMO RPG oyunları oyunculara kendi karakterlerini yaratma ve devasa bir açık dünyada özgürce dolaşıp karakterini PvP (Diğer Oyuncularla Karşı Karşıya) ya da PvE (Takımınızdakilerin gerçek oyuncu olduğu ancak rakiplerinizin botlardan oluştuğu görevler) şeklinde modlarda geliştirebildiği oyunlardır. Metin2 de bu oyunlar arasında Türk MMO severlerin favori oyunlarından biridir. Oyunun temel amacı oyun haritasındaki düşman yapay zekaları keserek,güçlü bosslara kafa tutarak, gerçek oyuncularla heyecanlı duellolara tutuşarak ve dünyayı keşfederek karakterinizi geliştirmektir. Oyunda her biri birbirinden farklı birçok NPC (Non Playable Character),silah, tılsım ve karakter türü bulunmaktadır.


Metin2 Sunucuya Bağlanırken Hata 


Metin2'de sunucularla ilgili problem yaşayan oyuncuların sıkça sorduğu soru hatanın sebebinin ne olduğudur. Bu sorunun sebebinin tam olarak ne olduğu bilinemese de sorunun çözümünün en çok oyunun oynandığı sürümün güncel olmaması olduğu biliniyor. Oyunu GameForce client üzerinden ya da Steam üzerinden oynuyorsanız oyununuzu güncellemek sorunun çözümünde yardımcı olabilir. Oyunu güncellemek sorunu çözmediyse ve Steam üzerinden oynuyorsanız oyunun Özellikler penceresinden Dosya Bütünlüğünü Doğrula seçeneğini seçip dosyaları doğrulamak sorunun çözümü için yardımcı olabilir. Sorunun internetinizden kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız internet sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsiniz. Ayrıca oyunda oynadığınız sunucuların kapanabileceğini de unutmayın. Bu duruma habersiz yakalanmamak için sunucu haberlerini takip ettiğinizden emin olun.

Eğer bu çözüm yollarının hiçbiri işe yaramadıysa yapımcı firmaya bir mail atabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.


Bugünki bloğumuzun sonuna geldik umarız Metin2 Sunucuya Bağlanırken Hata konusunda sizlere yeterince yardımcı olabilmişizdir. Herkese iyi oyunlar.